Copyright 2017 - Voor al uw autoschades

Schadeherstel

Het overkomt ons allemaal wel eens; bij het parkeren heeft u een paaltje over het hoofd gezien en u rijdt er tegenaan.  Geen nood! Bij ons bent u in goede handen. Wij zijn vaktechnische mensen die gespecialiseerd zijn in het lassen, spuiten en / of uitdeuken. Uw auto ziet er na een behandeling bij "Autoschade Veldman" weer tip top uit.
Een leenauto kunnen we voor u regelen. 

View the embedded image gallery online at:
http://autoschadeveldman.nl/schadeherstel#sigFreeIdf2f37fda76

 

De werkwijze van Autoschade Veldman

Opnemen schade: Een schaderapport wordt opgemaakt. We bekijken de schade gedetailleerd en berekenen de kosten van de nieuwe onderdelen, plaatwerk- en spuitkosten.

Demonteren: Alles wat in de weg zit of moet worden vervangen wordt (tijdelijk) verwijderd: geschroefde delen, elektronica, ruiten, bekleding enz. De onderdelen die moeten worden vervangen voeren we af volgens de geldende milieueisen.

Uitdeuken / richten: De belangrijkste vormen van schadeherstel zijn het uitdeuken van plaatwerk, het richten en meten van de carrosserie en het losboren en vastlassen van nieuwe carrosseriedelen. Uiteraard wordt het onbeschadigde deel van de auto goed afgeschermd.Voorbewerken: Zo’n 80% van het werk in de spuiterij bestaat uit het voorbewerken. We beginnen met ontvetten en afplakken van de te spuiten delen. Dan wordt alles zorgvuldig geschuurd en waar nodig geplamuurd. Na het schuren worden de te spuiten delen voorzien van een grondlaag en minuscuul gecontroleerd op oneffenheden.Spuiten: In de spuitcabine wordt de auto nog eens zorgvuldig stofvrij gemaakt met een lijmhoudende doek. We brengen meerdere watergedragen kleurlagen aan en vervolgens meerdere lagen blanke lak, zodat de kleur ‘diepte’ krijgt en goed wordt beschermd tegen weersinvloeden. Het spuitwerk geschiedt volgens de strengste milieu-eisen in speciale spuitcabines. Restmateriaal wordt uiteraard op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd.Drogen: Met speciale droogtechniek is de lak snel droog. Montage en uitlijnen: Alle nieuwe en gedemonteerde delen worden weer aangebracht. Ruiten en bekleding worden weer aangebracht, elektronische onderdelen en verlichting worden weer aangesloten en met speciale apparatuur gecontroleerd. De wielstanden worden gecontroleerd en uitgelijnd. Hierna wordt een proefrit gemaakt om te checken of de auto weer als nieuw rijdt.

Afleveren: Voor het afleveren wordt alles nogmaals volgens een uitvoerige checklist gecontroleerd. De auto is weer klaar voor aflevering aan de klant.

 

View the embedded image gallery online at:
http://autoschadeveldman.nl/schadeherstel#sigFreeIdb359c31a2c

f